Ντάνι Άλβες: Νέα στοιχεία που τον «καίουν» στην υπόθεση του βιασμού της 23χρονης

ΑΠΕ

Νέα στοιχεία που συνάδουν με τους ισχυρισμούς της 23χρονης κοπέλας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Ντάνι Άλβες, έρχονται συνεχώς στο «φως», σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα.

Η αστυνομία συλλέγει συνεχώς νέα στοιχεία στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση του βιασμού που κατήγγειλε 23χρονη γυναίκα από τον Ντάνι Άλβες, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να παραμένει κρατούμενος στο σωφρονιστικό ίδρυμα  Brians 1 της ισπανικής πόλης.

Σύμφωνα με το «El Periódico», ένας από τους αστυνομικούς ενεργοποίησε άθελά του την κάμερα που είχε στο στήθος του, καταγράφοντας κατά λάθος τις πρώτες αντιδράσεις της νεαρής γυναίκας, στις οποίες διαβεβαιώνει ότι ο Ντάνι Άλβες τη βίασε. Στο υλικό, φαίνεται η 23χρονη «νευρική και να κλαίει, περιγράφοντας το περιστατικό».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, μετά το συμβάν, η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Hospital Clínic για να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Στην εξέταση αυτή εντοπίστηκαν τραύματα συμβατά με πάλη και ίχνη σωματικού υγρού.

Παράλληλα αποκαλύπτει ότι «η επιστημονική αστυνομία βρήκε δακτυλικά αποτυπώματα που συνάδουν με τους ισχυρισμούς της καταγγέλουσας και όχι με όσα υποστηρίζει ο ποδοσφαιριστής».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News