Λίνα Σουλούκου: Το ασύλληπτο ποσό που καρπώνεται η νέα CEO της Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου ανέλαβε χρέη CEO στην Ρόμα, με τα ιταλικά media να αποκαλύπτουν το τεράστιο ποσό που ορίζει το συμβόλαιό της.

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Λίνα Σουλούκου, πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού (για έξι χρόνια), ανέλαβε ένα άκρως νευραλγικό πόστο στην Ρόμα, αυτό της διευθύνουσας συμβούλου του συλλόγου.

Ο ρόλος της είναι πολύ σημαντικός για την λειτουργία του κλαμπ, αφού εκτελεί καθήκοντα διευθύνουσας συμβούλου και γενικής διευθύντριας και έχει αρμοδιότητες που αφορούν στην ανάπτυξη της εταιρίας και στο πρότζεκτ της κατασκευής του νέου σταδίου.

Μάλιστα οι αρμοδιότητές της δεν σταματούν εκεί, αφού υπογράφει συμβόλαια έως 500 χιλ. ευρώ για τη διοίκηση του συλλόγου και έως 3 εκατ. ευρώ για συμβόλαια αθλητικών επιδόσεων, καθώς και την αντιπροσωπεία εκπροσώπησης του συλλόγου στις σχέσεις με αθλητικές ενώσεις.

Για τις υπηρεσίες της καρπώνεται ένα αρκετά μεγάλο ποσό, όπως ανέφερε το «calcio e finanza», αφού στον λογαριασμό της μπαίνουν περί της 800.000 ευρώ και επιπλέον 50 χιλιάδες ευρώ καθαρά ως γενική διευθύντρια, με ποσοστό από 50% έως 75% των πάγιων αποδοχών ως κυμαινόμενες αποδοχές, συνδεόμενες με την επίτευξη ορισμένων στόχων.

Επιπλέον, παρέχονται ορισμένες παροχές όπως επίδομα διαμονής (μεικτό ετήσιο ποσό 125 χιλ. ευρώ) και έξι αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής μεταξύ Ρώμης και Αθήνας για την οικογένεια κάθε χρόνο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News